OVER ONS

We houden van duiken. Duiken in Hurghada is onze passie. We zijn ervaren in het duiken op veel locaties in de Rode Zee onder verschillende omstandigheden. We bieden dagelijkse duiktrips, duikcursussen, liveaboards en snorkelen in Hurghada en andere plaatsen in de Rode Zee. We bieden ook goed ingerichte kamers - Airbnb-stijl - in een gezellige en rustige omgeving voor onze duikgasten. We verkopen ook veel merkartikelen via onze online winkel voor onze gasten in Hurghada.


ONZE CREW

Wij zijn een groep opgewonden, vrolijke duikexperts. We houden van duiken, daarom doen we altijd een extra stap om onze gasten zich welkom en gelukkig te laten voelen.
Als we aan boord van de boot zijn, werken we altijd samen als een team om onze gasten een stressvrije duikervaring te bieden.

Onze duikploeg bestaat uit PADI Divemasters, instructeurs, Master Scuba Diver Trainers en cursusdirecteur. Samen spreken we vele talen zoals Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Russisch, Servisch, Ests & Arabisch.

Elk lid is een expert in een bepaald aspect en we gaan graag een stap verder. Daarom vertrouwen onze gasten op ons oordeel en zoeken onze hulp.

Wat ze ook nodig hebben, we hebben altijd een oplossing of in ieder geval een goed advies.
Ons motto is "Laten we plezier hebben terwijl we veilig duiken".
We respecteren diversiteit en we waarderen uitdagingen. We zijn allemaal goed opgeleid om professioneel met noodsituaties om te gaan. Dus als je met ons duikt, weet je zeker dat je in veilige handen bent!

ONZE GESCHIEDENIS

Dive Hurghada, opgestart in 2010, is is een lokaal bedrijf met internationale normen dat gespecialiseerd is in recreatief duiken. 

Onze ervaren divemasters en instructeurs zijn PADI gecertificeerd. Ons team en de bemanning zijn getraind en begeleid door gecertificeerde PADI coaches, waarbij we verschillende culturen begrijpen en we volledig op de service kunnen richten zodat we een aangename ervaring aan onze gasten kunnen geven. We hebben dagelijks gasten uit verschillende landen waarvan we zelf ook de taal spreken, hierdoor streven we naar tegemoetkoming aan de persoonlijke eisen en wensen van onze gasten. 

Ons hoofddoel is dat onze gasten van een fijne stress-vrije vakantie kunnen genieten en dat ze vervolgens in eigen land terug kunnen blikken naar mooie herinneringen van bijvoorbeeld een dag scuba duiken, duikcursussen, liveaboards en snorkelen in het gehele gebied van de Rode Zee, vanaf Sharm el-Sheikh tot Hurghada, Soma Bay, Sahl Hasheesh, Quseir, Safaga, Marsa Alam, Hamata en Soedan.

ONZE GEDRAGSCODE

Bij Dive-Hurghada staan ​​we voor compromisloze integriteit en het hoogste ethische gedrag. We zijn trots op de reputatie die we hebben opgebouwd en zijn vastbesloten deze te beschermen en te versterken. In een servicebedrijf is de integriteit die ons merk vertegenwoordigt een van onze meest waardevolle activa.

De Dive-Hurghada-gedragscode is het interne contract tussen alle werknemers in het bedrijf, dat het ethische beleid bevat dat iedereen die namens ons bedrijf zaken doet, moet begrijpen en altijd moet volgen.

Onze gedragscode beschrijft de basisprincipes die het gedrag van onze werknemers moeten leiden om consistent te zijn met de waarden van Dive-Hurghada.

Onze medewerkers zijn gevoelig voor situaties die kunnen leiden tot illegale of ongepaste handelingen in ons land. Daarom houden ze zich allemaal aan de code en zijn ze alert om activiteiten te vermijden die er zelfs maar niet goed uitzien.

We hebben een prachtige toekomst. Maar het voortdurende succes en de goede reputatie van Dive-Hurghada zijn absoluut afhankelijk van de manier waarop we ons gedragen. Integer handelen en de hoogste ethische normen hanteren, is niet alleen een goed beleid, maar ook een goede zaak. Daarom moet ieder van ons elke dag voldoen aan zowel de letter als de geest van de code.

Facebook Twitter Instagram Youtube

Facebook Twitter Instagram Youtube